VoetreflexPlus™therapie

VoetreflexPlus™therapie is een prettige manier om klachten aan te pakken, contact te maken met je lichaam en meer in verbinding te staan met jezelf. Petra Passage ondersteunt je hierin door een behandelplan op maat te maken.

 

VoetreflexPlus™therapie van Passage Praktijk is een combinatie van Chinese en westerse reflexologie. Reflexologie gaat ervan uit dat er op je voeten, handen en oren plekken zitten die in verbinding staan met delen van je lichaam. Door deze reflexzones te masseren, wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam gestimuleerd. Deze natuurlijke vorm van herstel bevordert de balans tussen je lijf en je geest.

Passage Praktijk bespreekt welke klacht(en) je hebt en bekijkt waar de klachten door worden veroorzaakt. Aan de hand daarvan stelt zij een behandeling samen. Ook weet zij dan welke reflexzones aan bod moeten komen en welke meridianen (energiebanen in je lichaam die zijn gekoppeld aan organen, structuren en weefsels) zijn verstoord om de balans te kunnen herstellen. Als blokkades in de meridianen zijn opgelost kan je Qi (=energie) weer beter stromen. Ook kan zij acupressuur toepassen. Acupressuurpunten zijn specifieke punten op een meridiaan.

VoetreflexPlus™therapie geeft verlichting bij klachten die te maken hebben met stress. Heb je slaapproblemen, geregeld hoofdpijn, depressieve gevoelens, ben je (extreem) vermoeid, gespannen of emotioneel dan kan VoetreflexPlus™therapie je verlichting geven. Om de werking te ondersteunen en niet terug te vallen, geeft Petra Passage je bovendien tips voor zelfbehandeling mee.

DD293514-750

 

Passage Praktijk heeft daarnaast specialisaties

  • Zwangerschapsreflexologie: ondersteuning voor, tijdens en na de zwangerschap met reflexologie
  • Kinderen: onder meer met vage buikpijnklachten, onzekerheid, dyslexie, ADHD
  • Rouwverwerking: naar aanleiding van verdriet, verlies, rouw en verandering

Met welke fysieke klacht kun je terecht bij voetreflexzonetherapie?

!  Als je een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeskunde hebt, worden deze behandelingen vergoed. Check je eigen eventuele vergoeding bij je zorgverzekering.
!  Je hebt geen verwijsbrief van je huisarts nodig.