Klanten ervaringen - Passage Praktijk

Klanten ervaringen

Ik werk vanuit een holistische visie,
lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

"In 2014 ben ik met klachten rondom stress naar Petra gegaan, met de wens beter in mijn lichaam te zitten en een mogelijke burn-out te voorkomen. Nog steeds ga ik maandelijks naar haar toe! Wat uniek is aan de werkwijze van Petra is dat zij een sterke connectie weet te maken tussen lichaam en geest. Soms leest zij de geest via het lichaam en soms het lichaam via de geest - en dit heeft voor mij gemaakt dat mijn doel bereikt is en dat ik nog steeds regelmatig naar haar toe ga. Petra is een echte professional op het gebied van voetreflex en zet deze methode in om zowel korte als lange termijn klachten aan te pakken. Zij houdt de ontwikkeling nauwkeurig bij en zet dit in bij de behandelingen. Petra heeft mij geleerd signalen van mijn lichaam te herkennen en hierop te reageren".

“Ik heb last van pijnlijke ontstekingsklachten aan hand en pols, slecht slapen, vermoeidheiden en stress. Ik ga altijd als herboren naar huis na een behandeling. Petra kijkt vooraf, na een korte bespreking, wat op dat moment een passende behandeling is. Een massage, een lymfedrainage of een healing. Dat doet ze altijd met zorg en aandacht. Heel prettig en ontspannend. Bij erge pijnklachten aan mijn hand of pols geeft Petra wel eens een healing. Dan voel ik de pijn meestal snel minder worden. Petra is heel zorgzaam, aandachtig en vertrouwenwekkend.”

“Ik kwam bij Petra in verband met spanningsklachten die zich met name manifesteerden in mijn bovenrug en nek. Dit hinderde mij in mijn dagelijkse functioneren. Ik dacht altijd dat ik me ook wel ‘gewoon’ zelf kon ontspannen en dat een therapeut daar weinig aan toe zou kunnen voegen. Maar heb gemerkt dat het mogelijk is om een veel betere mate van ontspanning te bereiken met behulp van deze behandeling. Dat was een aangename en verrassende ervaring. Petra wekt vanaf het begin veel vertrouwen. Zij straalt rust uit en blijkt haar vak erg goed te verstaan. Ze is er echt voor de cliënt, gaat nauwgezet en  heel geconcentreerd te werk. Je voelt echt dat hier een professional aan het werk is. Van harte aanbevolen!”

"Ik vind beide Reconnection sessies heel verschillend, en ook bijzonder. Vanaf het eerste moment dat je met me aan het werk was bij mijn kruin voelde ik dat er energetisch met me werd gewerkt. Er waren momenten dat ik een innerlijke reis maakte, gevolgd door veel zuchten, wat emoties, en uiteindelijk opluchting en een ontspannen gevoel. De tweede sessie de volgende dag was anders, die heb ik meer fysiek ervaren, ik werd helemaal mijn lijf in ‘getrokken’, en voelde een sterke verbinding met de aarde. Dit alleen al was een cadeau voor mezelf, en ik heb de 2 nachten erna heel diep geslapen. Ik merk in de weken na de sessie dat de verschuiving langzaam door gaat. Ik ben geaarder, heb 2 nieuwe opdrachten aangetrokken, geef naar anderen beter mijn grenzen aan, zowel in mijn werk, als naar mijn partner en bekenden. Ik heb meer lef, ben duidelijker, en neem ook meer verantwoordelijkheid voor mezelf en mijn eigen gedrag. Dit laatste zonder te streng te zijn. Qua gezondheid merk ik verder weinig verschil. Petra, ik vind je zeer zorgvuldig, warm, duidelijk, met aandacht en lichtheid aanwezig. Je legt goed uit wat er gebeurt en neemt de tijd voor de nabespreking. Het is duidelijk dat je veel ervaring hebt met energetisch werk, en werken met mensen in persoonlijke en kwetsbare settingen. Ik beveel je van harte aan bij mensen die in de transitie-fase waarin ze zitten een fysiek, lichamelijke of spirituele boost willen ervaren, zonder dat er ook maar iets geforceerd of opgedrongen wordt door je. Heel veilig en zuiver. Dank je wel!!”

Kan ik je helpen?

Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap en neem
contact met me op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Passage Praktijk draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders