Systemisch lichaamswerk

Kom en blijf in beweging!

KRACHT/ LENGTE/ SOUPLESSE/ VRIJHEID

Essentrics is een dynamische stretch Workout die je spieren verlengt en versterkt, je gewrichten soepel maakt en je mobiliteit vergroot. Zo creëer je een sterk en slanker gevormd lichaam met meer bewegingsvrijheid.

Doordat je alle spierketens traint en al je meridianen strekt en opent komt je lichaam weer in balans en worden pijn en stijfheid verlicht. Je voelt je jonger, fitter en je krijgt meer energie. Dit alles in een combinatie van Tai Chi, yoga & ballet.

Deze respectvolle training is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en alle fitnessniveau’s. Op muziek, daar word je vrolijk van! En op het einde een heerlijke ontspanningsmoment. Doe mee! Je bent van harte welkom!

Namaste!

Petra

Bij systemisch werk via het lichaam wordt het lichaam aangeraakt en stemmen we ons af op de laag van de ziel, jouw essentie. De ziel en het lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Reconnective Healing® wordt wereldwijd door wetenschappers onderzocht met opmerkelijke resultaten. Verklaringen voor de effectiviteit ervan worden gezocht in onder andere de biofotonenleer en de quantumfysica.

Wanneer en waar

Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur in Theater Vrijburcht op IJburg.  

Jan Olphert Vaillantlaan 143

Docent

Petra Passage, gecertificeerd essentricsdocent. Ooit als mimespeelster in theater begonnen en de
behoefte om te blijven bewegen gelukkig 😉 nooit verleerd!

Meer informatie over Essentrics

Kom je ook?

Neem contact op en stel je vraag!

Je bent van harte welkom!