Reconnective healing - Passage Praktijk

Reconnective Healing®

Reconnective Healing® is een geavanceerde vorm van complementaire gezondheidszorg.

Momenteel zijn er alleen half uur sessies op afstand mogelijk. Deze kun je thuis ondergaan.
Neem voor meer informatie contact op!

Tijdens een healing wordt er contact wordt gemaakt met frequenties van licht, energie en informatie.

Wij mensen zijn licht, energie en informatie

Door interactie met Reconnective Healing® frequenties™ kunnen veranderingen plaatsvinden op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Reconnective Healing® is een terugkeer naar een optimale staat van balans. De praktijk wijst uit dat de effecten hiervan duidelijk merkbaar zijn. Het resultaat is altijd positief.

Reconnective Healing® wordt wereldwijd door wetenschappers onderzocht met opmerkelijke resultaten. Verklaringen voor de effectiviteit ervan worden gezocht in onder andere de biofotonenleer en de quantumfysica.

Reconnective Healing® is ontwikkeld door Dr. Eric Pearl.

Handelen vanuit je eigen kracht en energie

Reconnective Healing® is er voor mensen die bewust met hun gezondheid om willen gaan, hun zelfherstellend vermogen willen activeren en willen groeien naar een groter bewustzijn in hun leven.
Een sessie brengt een verbinding tot stand tussen de energie van je ‘diepste wezen’ en de energie van het universum. Een Reconnective Healingsessie kan levensveranderend zijn. Mensen spreken vaak over een verandering waardoor ze beter en makkelijker keuzes kunnen maken die bij hun passen. Ook wat niet meer past wordt duidelijk.

Redenen om voor een Reconnective Healingsessie te kiezen

“If you’re lucky, your healing will come in the form you anticipate, if you’re really lucky, your healing will come in a form you’ve not even dreamed of”

Hoe gaat dat in zijn werk?

Onze lichaamscellen bevatten licht, dat alleen waarneembaar is met speciale apparatuur. Dat licht speelt een centrale rol bij de gezondheid. Als er iets in de gezondheid verandert, verandert er ook iets in de hoeveelheid licht. De lichtdeeltjes in de cellen ‘vernieuwen’ ons op een natuurlijke wijze.

Bij celvernieuwing wordt alle informatie in de cellen gekopieerd, dus zolang de inhoud van de cel gezonde informatie bevat blijven we gezond: ons ‘zelfgenezend vermogen’. Maar, wanneer een cel  ‘ongezonde’ informatie bevat, dan wordt telkens díe informatie naar de nieuwe cel overgebracht.

Door Reconnective Healing® wordt de balans van lichaam en geest hersteld. Men veronderstelt dat hierbij ook de lichtuitstraling van de cellen verbetert, doordat ze meetrillen met de nieuwe frequenties. Zodra de cellen weer de normale, gezonde informatie bevatten, dan kan het zelfgenezend vermogen weer functioneren.
Reconnective Healing® wordt al langere tijd uitgebreid wetenschappelijk onderzocht. In elk geval is inmiddels gebleken dat er bij deze healingsvorm versneld herstel van beschadigd DNA optreedt. Dat DNA speelt ook weer een sleutelrol bij de eerder genoemde celvernieuwing.

Een sessie

The Reconnection® neemt twee sessies in beslag. Tussen de eerste en de tweede sessie zit minimaal één slaapcyclus en maximaal 72 uur. In de meeste gevallen zullen er aan The Reconnection® één of meerdere Reconnective Healing® sessies vooraf zijn gegaan. Dat heeft voordelen, omdat de lichaamscellen (en uiteraard ook de persoon zelf) dan al enigszins gewend zijn aan het werken met bepaalde frequenties. Noodzakelijk is het echter niet.

Tijdens de sessies lig je geheel gekleed (zonder schoenen) op je rug op de massagetafel. Ik raak je niet aan. Je hoeft níets anders te doen dan waarnemen en lekker ontspannen. Actief meewerken (lichamelijk, mentaal of spiritueel) is niet nodig en niet gewenst. Beide sessies duren maximaal een uur.
Er zijn geen restricties met betrekking tot The Reconnection®, afgezien van het verzoek op sessiedagen geen parfums te gebruiken omdat (sterke) geuren bepaalde zintuigelijke waarnemingen kunnen overheersen.

Voor meer informatie kijk op www.thereconnection.nl

Het is aanbevolen (maar niet verplicht) om voor je de Persoonlijke Reconnectie ontvangt, één tot drie sessies van Reconnective Healing® te ondergaan.

Wil je kennismaken met Reconnective Healing?

Neem contact op en boek een afspraak

Je bent van harte welkom!

Passage Praktijk draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders