Reconnective Healing®

Reconnective Healing® is een geavanceerde vorm van complementaire gezondheidszorg.

Momenteel zijn er alleen half uur sessies op afstand mogelijk. Deze kun je thuis ondergaan. Neem voor meer informatie contact op!

Tijdens een healing wordt er contact wordt gemaakt met frequenties van licht, energie en informatie.

Wij mensen zijn licht, energie en informatie

Door interactie met Reconnective Healing® frequenties™ kunnen veranderingen plaatsvinden op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Reconnective Healing® is een terugkeer naar een optimale staat van balans. De praktijk wijst uit dat de effecten hiervan duidelijk merkbaar zijn. Het resultaat is altijd positief.

Reconnective Healing® wordt wereldwijd door wetenschappers onderzocht met opmerkelijke resultaten. Verklaringen voor de effectiviteit ervan worden gezocht in onder andere de biofotonenleer en de quantumfysica.

Reconnective Healing® is ontwikkeld door Dr. Eric Pearl.

Handelen vanuit je eigen kracht en energie

Reconnective Healing® is er voor mensen die bewust met hun gezondheid om willen gaan, hun zelfherstellend vermogen willen activeren en willen groeien naar een groter bewustzijn in hun leven.
Een sessie brengt een verbinding tot stand tussen de energie van je ‘diepste wezen’ en de energie van het universum. Een Reconnective Healingsessie kan levensveranderend zijn. Mensen spreken vaak over een verandering waardoor ze beter en makkelijker keuzes kunnen maken die bij hun passen. Ook wat niet meer past wordt duidelijk.

Redenen om voor een Reconnective Healingsessie te kiezen

E

Als er sprake is van fysieke klachten

E

Als er sprake is van mentale of emotionele disbalans.

E

Als je in de reguliere gezondheidszorg niet verder komt, onbegrepen klachten hebt, of je niet gehoord voelt.

E

Als je je uitgeblust voelt of niet meer weet waar je de motivatie vandaan moet halen.

E

Als je meer wilt vertrouwen op de keuzes die je maakt.

E

Als je je grenzen wilt verruimen.

E

Als je je intuïtie wilt vergroten.

E

Als je je eigen angsten wilt loslaten.

E

Als je op zoek bent naar een diepe ervaring van rust.

E

Als je de frequenties wilt leren (her)kennen.

E

Als je nieuwsgierig bent naar de unieke ervaring.

“If you’re lucky,
your healing will come in the form you anticipate,
if you’re really lucky,
your healing will come in a form you’ve not even dreamed of”

Dr. Eric Pearl

Hoe gaat dat in zijn werk?

Onze lichaamscellen bevatten licht, dat alleen waarneembaar is met speciale apparatuur. Dat licht speelt een centrale rol bij de gezondheid. Als er iets in de gezondheid verandert, verandert er ook iets in de hoeveelheid licht. De lichtdeeltjes in de cellen ‘vernieuwen’ ons op een natuurlijke wijze.

Bij celvernieuwing wordt alle informatie in de cellen gekopieerd, dus zolang de inhoud van de cel gezonde informatie bevat blijven we gezond: ons ‘zelfgenezend vermogen’. Maar, wanneer een cel  ‘ongezonde’ informatie bevat, dan wordt telkens díe informatie naar de nieuwe cel overgebracht.

Door Reconnective Healing® wordt de balans van lichaam en geest hersteld. Men veronderstelt dat hierbij ook de lichtuitstraling van de cellen verbetert, doordat ze meetrillen met de nieuwe frequenties. Zodra de cellen weer de normale, gezonde informatie bevatten, dan kan het zelfgenezend vermogen weer functioneren.
Reconnective Healing® wordt al langere tijd uitgebreid wetenschappelijk onderzocht. In elk geval is inmiddels gebleken dat er bij deze healingsvorm versneld herstel van beschadigd DNA optreedt. Dat DNA speelt ook weer een sleutelrol bij de eerder genoemde celvernieuwing.

Een sessie

Een sessie duurt met voor- en nagesprek ongeveer 50 tot 60 minuten, waarvan je 30 á 40  minuten op de tafel doorbrengt. Tijdens de sessie lig je in een ontspannen houding, met kleding aan, op een massagetafel. Je laat alle verwachtingen los en je stelt jezelf open voor wat zich aandient. Ik raak je niet aan. Actief meewerken (lichamelijk, mentaal of spiritueel) is niet nodig, integendeel. Hoe minder je hecht aan het resultaat, hoe beter.

Je bent klaar om te ontvangen. Elke healing is uniek en iedereen ervaart een sessie weer anders. Zowel voor, tijdens als na een healing kun je (soms dagen of weken) bepaalde ervaringen of sensaties hebben.

Bij de eerste afspraak is er voldoende tijd om vragen te stellen over de werking van de healing en het verloop van een sessie.

Sessies op afstand zijn ook mogelijk en werken net zo effectief.

Wil je kennismaken met Reconnective Healing?

Neem contact op en boek een afspraak

Je bent van harte welkom!

Voor een behandeling op maat & onverdeelde aandacht