Massage & cupping - Passage Praktijk

Massages & Cupping

Een massage gegeven met aandacht geeft ontspanning,
meer energie en souplesse

Kies een massage op maat

Massage kan helpen de spanning te verdrijven die je ongemerkt opbouwt in je dagelijkse leven. Veel mensen hebben tegenwoordig  last van stressgerelateerde klachten: terugkerende hoofdpijn, vermoeidheid,  burn-out, gespannen spieren en gebrek aan energie. Een massage brengt hierin verlichting. Voorafgaand aan de massage bespreek ik kort wat je eventuele klachten of wensen zijn. Jij krijgt een massage op maat gemaakt.

Misschien wil je een ander een massage laten ervaren? Verras diegene met een cadeaubon.

Chinflex, brengt de energiedoorstroming op gang

Een oppeppende en tegelijkertijd zeer ontspannende massage van onderbenen en voeten op basis van acupressuur, het masseren van meridiaanbanen en acupunctuurpunten waardoor de energiedoorstroming in het lichaam intensief op gang wordt gebracht. Chinezen passen deze voetmassage al ruim 4000 jaar toe om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven!

Klassieke massage

Deze massage geeft rust en maakt pijnlijke gebieden los. De massage werkt onder andere goed bij (onder)rugklachten, nekklachten, hoofdpijn en vermoeidheid. Een ontspannende massage met warme olie en lange strijkbewegingen.

Combinatiemassage

Herstellende en rustgevende massage
Combinatie van een heerlijke klassieke massage gecombineerd met Chinflex

Cupping & massage om de lymfecirculatie en de doorbloeding te verbeteren

Cupping is een techniek om stagnatie van Qi (= energie) op te heffen zodat de energie weer gaat stromen. Bij cupping worden er plastic cups op de huid geplaatst die de huid vacuüm trekken. Daarbij komen de huid en het onderliggende weefsel omhoog.

Ik kwam bij Petra in verband met spanningsklachten die zich met name manifesteerden in mijn bovenrug en nek. Dit hinderde mij in mijn dagelijkse functioneren. Ik dacht altijd dat ik me ook wel ‘gewoon’ zelf kon ontspannen en dat een therapeut daar weinig aan toe zou kunnen voegen. Maar heb gemerkt dat het mogelijk is om een veel betere mate van ontspanning te bereiken met behulp van deze behandeling. Dat was een aangename en verrassende ervaring. Petra wekt vanaf het begin veel vertrouwen. Zij straalt rust uit en blijkt haar vak erg goed te verstaan. Ze is er echt voor de cliënt, gaat nauwgezet en heel geconcentreerd te werk. Je voelt echt dat hier een professional aan het werk is. Van harte aanbevolen!

Acupressuurbehandeling om blokkades in meridianen op te heffen

Deze technieken zorgen dat blokkades in meridianen worden opgelost en dat Qi (= energie) weer vrijuit kan stromen. Drie verschillende massagetechnieken van stevig tot mild, afhankelijk van de klacht: Anma, TuiNa en Shiatsu. Bij Anma en TuiNa is de cliënt continue in een licht schuddende beweging, bij Shiatsu is de druk meer statisch.

Lymfedrainage om op te schonen en versneld afvalstoffen af te voeren

Reflexologie om het systeem op te schonen na bijvoorbeeld een operatie, om het afweersysteem te versterken of als ondersteuning bij een vastenkuur.

Energetische massage, zacht en helend

Keuze uit diverse lichte vormen van reflexologie om orgaanklachten en emotionele klachten op een andere manier te benaderen en Qi (=energie) in beweging te brengen.

Energie Boost!

Acupressuur voor nek, schouders, armen, rug en hoofd.

Stoelmassage op basis van shiatsu, een Oosterse massagetechniek. Vooral voor mensen die uit hoofde van hun beroep veel achter de computer werken. Een echte Energie Boost! Stoelmassage geef ik ook bij bedrijven op locatie. Informeer er naar!

In de volgende gevallen wordt massage (geheel of gedeeltelijk) afgeraden:

Bij extreme vermoeidheid, koorts, griep, ontstekingen, zware medicatie en bij ernstige psychische klachten

Wil je ook ontspanning en verlichting?

Maak hier een afspraak

Je bent van harte welkom!

Passage Praktijk draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders