Ervaringen

“You always get what you need, not what you want”

dr. Elizabeth Kübler-Ros

 

Iedere ervaring is uniek

Hieronder enkele ervaringen van mensen uit mijn praktijk.

Inka, maart ’15 Amsterdam
‘Ik heb het gevoel dat dingen op hun plek zijn gevallen. Ik voel me licht.’

Therese, april ’15 Amsterdam
‘Hi Petra
Ik wil je heel graag even laten weten ik al 2 dagen geen pijn meer in mijn rug heb, voelt een beetje stijf maar geen pijn meer….Ben ik natuurlijk super blij mee!
Verder bruist het weer van binnen (weer mijn oude energie en positieve blik/gevoelens)
Heb ook het gevoel dat ik wat rustiger ben en minder opgejaagd, minder gehaast.
Ik vind het echt ongelooflijk! Hoop dat ik dit een poosje kan vasthouden…
Veel dank! Lieve groet’

Regine, april ’15 Den Haag
‘Ik zou mijn ervaring van de Reconnective Healing met Petra zo kunnen samenvatten: Helderheid, schoonmaak en verbinding. Terwijl ik lag, zag ik heel veel wit licht, ik kon de energie voelen doorstromen door mijn lichaam en werd echt bewust van elke spier in mijn lichaam, de zone van gespannenheid. Ik had een heel vredig gevoel van verbinding met het Universum. De dagen daarna bleef het gevoel van verbinding en een grote schoonmaak van lichaam en geest heeft plaatsgevonden. Ik zou zeggen dat de behandeling van Petra heeft mij geholpen om meer bewust in het hier en nu te leven, ik voel er nog de positieve effecten van!! Dank je wel lieve schat!!’

Annemiek, mei ’15 Amsterdam
‘Die sessie heeft me zo’n goed gedaan, het was alsof ik van binnen en van buiten werd verlicht. Ik gloeide van geluk.
Door die sessie en … is mijn leven een beetje veranderd, ik doe minder dingen, en de dingen die ik doe, doe ik meer.’

Annemieke, april ’15 Amsterdam
‘Ik kwam voor een massage van mijn nek en schouders.
Tijdens de intake vertelde ik Petra over mijn diverse lichamelijke klachten. Waaronder rugklachten en het feit dat ik mijn armen al 10 jaar niet omhoog kon bewegen.
Ik kwam niet met het idee dat mijn probleem zou worden opgelost. Ik kwam voor een massage i.v.m. met afwezigheid van mijn fysiotherapeut.
Petra bood een Reconnective Healingsessie aan voor mijn armen. Deze kon ik direct weer bewegen. Het was een wonder. Ik had al van alles geprobeerd, zonder succes.
Het heeft mijn hele leven veranderd. Ik heb meer rust gevonden en kan ook weer auto rijden.
Petra is zeer betrokken en heeft een luisterend oor. Staat altijd voor je klaar. Ze straalt rust en vertrouwen uit. De behandelruimte is rustgevend en werkt ontspannend.’

Anneke, mei ’15 Amsterdam
‘Ik had enorme pijn aan mijn heup en was al weken bezig met fysiotherapie en orthomanuele therapie.
De pijn in mijn heup was ontstaan na een operatie aan mijn voet. Hierna moest ik een paar weken zitten met mijn been omhoog. Door de pijn kon ik niet goed slapen en slecht lopen.
Ik vind de Reconnective Healing een geweldige behandelmethode,
Na twee behandelingen was de pijn in mijn heup namelijk geheel verdwenen.
Ik heb beide behandelingen als zeer ontspannend en aangenaam ervaren.
Petra stelt je op je gemak en luistert aandachtig.
Zij is belangstellend en mailt later altijd nog even hoe het met je gaat. Dat vond ik prettig.’

Jaqueline, september ’15 Amsterdam
‘Ik heb last van pijnlijke ontstekingsklachten aan hand en pols, slecht slapen, vermoeidheiden en stress. Ik ga altijd als herboren naar huis na een behandeling. Petra kijkt vooraf, na een korte bespreking, wat op dat moment een passende behandeling is. Een massage, een lymfedrainage of een healing. Dat doet ze altijd met zorg en aandacht. Heel prettig en ontspannend. Bij erge pijnklachten aan mijn hand of pols geeft Petra wel eens een healing. Dan voel ik de pijn meestal snel minder worden. Petra is heel zorgzaam, aandachtig en vertrouwenwekkend.’

Marjon, oktober ’15 Amsterdam
‘Ik vind beide Reconnection sessies heel verschillend, en ook bijzonder. Vanaf het eerste moment dat je met me aan het werk was bij mijn kruin voelde ik dat er energetisch met me werd gewerkt. Er waren momenten dat ik een innerlijke reis maakte, gevolgd door veel zuchten, wat emoties, en uiteindelijk opluchting en een ontspannen gevoel. De tweede sessie de volgende dag was anders, die heb ik meer fysiek ervaren, ik werd helemaal mijn lijf in ‘getrokken’, en voelde een sterke verbinding met de aarde.
Dit alleen al was een cadeau voor mezelf, en ik heb de 2 nachten erna heel diep geslapen.

Ik merk in de weken na de sessie dat de verschuiving langzaam door gaat. Ik ben geaarder, heb 2 nieuwe opdrachten aangetrokken, geef naar anderen beter mijn grenzen aan, zowel in mijn werk, als naar mijn partner en bekenden. Ik heb meer lef, ben duidelijker, en neem ook meer verantwoordelijkheid voor mezelf en mijn eigen gedrag. Dit laatste zonder te streng te zijn. Qua gezondheid merk ik verder weinig verschil.

Petra, ik vind je zeer zorgvuldig, warm, duidelijk, met aandacht en lichtheid aanwezig. Je legt goed uit wat er gebeurd en neemt de tijd voor de nabespreking. Het is duidelijk dat je veel ervaring hebt met energetisch werk, en werken met mensen in persoonlijke en kwetsbare settingen.
Ik beveel je van harte aan bij mensen die in de transitie-fase waarin ze zitten een fysiek, lichamelijke of spirituele boost willen ervaren, zonder dat er ook maar iets geforceerd of opgedrongen wordt door je. Heel veilig en zuiver. Dank je wel!!’

Daniela, oktober ’15 Amsterdam
‘Hoi Petra, het gaat goed, toen ik van je wegging, was het net of er een “last van mijn schouders is weggevallen, ik voelde me lichter. Dan had ik ook een opruiming en “oude spullen weg doen aanval”.’