Massage en Cupping

Massage kan helpen de spanning te verdrijven die je ongemerkt opbouwt in je dagelijkse leven. Veel mensen hebben last van stressgerelateerde klachten: terugkerende hoofdpijn, vermoeidheid, gespannen spieren en gebrek aan energie. Een massage brengt hierin verlichting. Voorafgaand aan de massage bespreekt Petra Passage kort wat je eventuele klachten of wensen zijn. Jij krijgt een massage op maat gemaakt. Wil je anderen een massage laten ervaren, geef dan een cadeaubon!

 
Chinflex
Een oppeppende en tegelijkertijd zeer ontspannende massage van onderbenen en voeten op basis van acupressuur, het masseren van meridiaanbanen en acupunctuurpunten waarmee de energiedoorstroming in het lichaam intensief op gang wordt gebracht. Chinezen passen deze voetmassage al ruim 4000 jaar toe om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven!

Klassieke massage
Een ontspannende massage met warme olie en lange strijkbewegingen. Deze massage geeft rust en maakt pijnlijke gebieden los. Werkt goed bij (onder)rugklachten, nekklachten, hoofdpijn en vermoeidheid.

Combinatiemassage
Combinatie van klassieke massage en Chinflex.

Cupping en massage
Cupping is een techniek om stagnatie van Qi (= energie) op te heffen zodat de energie weer gaat stromen. Bij cupping worden er plastic cups op de huid geplaatst die de huid vacuüm trekken. Daarbij komen de huid en het onderliggende weefsel omhoog. Het resultaat is dat de lymfecirculatie en de doorbloeding verbeteren waarmee een klacht wordt verlicht.

Acupressuurbehandeling
Drie verschillende massagetechnieken van stevig tot mild, afhankelijk van de klacht: Anma, Tuina en Shiatsu. Bij Anma en Tuina is de cliënt continue in een licht schuddende beweging, bij Shiatsu is de druk meer statisch. Deze technieken zorgen dat blokkades in meridianen worden opgelost en dat Qi (= energie) weer vrijuit kan stromen.

Lymfedrainage
Reflexologie om het systeem op te schonen na bijvoorbeeld een operatie, om het afweersysteem te versterken of als ondersteuning bij een vastenkuur.

Energetische massage
Keuze uit diverse lichte vormen van reflexologie om orgaanklachten en emotionele klachten op een andere manier te benaderen en Qi (=energie) in beweging te brengen.

Energie Boost!
Stoelmassage op basis van shiatsu massagetechniek. Een Energie Boost! geef ik ook bij bedrijven op locatie.

!  Massages worden niet vergoed door je zorgverzekering

DD293234    DD293048xklein